Ná mmalite JulyOtu Sunflynabatara otu ndị ọbịa pụrụ iche na-eleta, Alaka ụlọ dị mma nke China, Mr Liu Hao na ndị nnọchi anya ya gara Sunfly Group maka nyocha na mgbanwe. ewebata na nkọwa nke ụlọ ọrụ anyị mmepe, ngwaahịa nnyocha, ahịa mmepe n'ụlọ na ná mba ọzọ, patent ngwa, tinye maka a mba laabu na na.

Onye isi ala China Comfortable Home Alaka

Maazi Liu ukwuu toro Sunfly rụzuru na ọhụrụ ngwaahịa nnyocha na mmepe, na ubi nkeHVACma na-ekere òkè n'ichepụta ụkpụrụ mba dị mkpa. Ọ tụrụ anya na Xinfan nwere ike ime mgbalị na-adịgide adịgide iji nọgide na-enyekwu onyinye na ngalaba nke HVAC.

Onye isi ala China na-akasi obi1

Xinfan HVAC e guzobere maka 22 years.It bụ otu n'ime ndị mbụ ụlọ ọrụ aka na HVAC ụlọ ọrụ na ngwaahịa mmepe na China.It bụ mbụ ụlọ ọrụ na ụlọ ọrụ ndú na HVAC ụlọ ọrụ na Yuhuan City.For ihe karịrị 20 afọ, anyị ngwaahịa a hụrụ n'anya nke ukwuu site n'aka ndị ahịa nọ n'ụlọ na ná mba ọzọ maka ịrụ ọrụ dị mma na àgwà ngwaahịa dị mma.

Onye isi ala nke China Comfortable Home Alaka2

Ụlọ ọrụ anyị pụrụ iche na mmepụta nke "Sunfly" ikaọla kọpa otutu,Igwe anaghị agba nchara,usoro mmiri agwakọta,valvụ njikwa okpomọkụ,Thermostatic valve,Radiator valve,valvụ bọọlụ, H valvụ,kpo oku valvụ,valvụ nchekwavalvụ,ngwa ọkụ ọkụ, zuru ezu set nke ala kpo oku akụrụngwa.A na-ere ngwaahịa anyị n'ahịa nke Europe, Russia, Middle Asia, Middle East, America na na.

Onye isi ala China na-akasi obi ụlọ3

Ijide usu nke ahịa na ịgbasa mba ụwa, Sunfly na-agba mbọ iru ihe mgbaru ọsọ nke nnwere onwe ọhụrụ na magburu onwe usoro imewe na n'ichepụta àgwà, na-agba mbọ nweta kasị elu ụtọ nke mmadụ ụlọ, sayensị na nkà na ụzụ na ike ịzọpụta, na na-apụ na ụzọ mmepe dị iche iche.

Onye isi ala China maka ụlọ ntụsara ahụ4

Site n'ichepụta usoro nke na-eduga, àgwà mara mma, ihe ọhụrụ na-adabere na atụmatụ mmepe, Sunfly na-enye ndị ọkachamara, nke a pụrụ ịdabere na ya, akwụkwọ ndụ akwụkwọ ndụ na ike nchekwa ike maka ezinụlọ ọ bụla na oru ngo na ụwa. imeputa ihe ohuru ma mee ihe omuma, ma choputa obi uto kachasi nke ndi mmadu, sayensi na teknụzụ na nchekwa ike.


Oge nzipu: Jul-09-2021